Kesä etenee, leikit jatkuu

Kesä on edennyt jo pitkälle. Olemme saaneet nauttia ennätyksellisen lämpimästä Toukokuusta sekä juhannusjuhlista. Perinneleikit ry on koulujen loputtua ollut mukana monessa. Olemme kiertäneet Helsingin leikkipuistoja, käyneet palvelutaloilla, MLL perhekahvila-tapahtumassa sekä järjestäneet kaksi viikon mittaista Luontoleikkileiriä Harakan saaressa, Kaivopuiston edustalla.  

Tämän kesän kierrämme Helsingin leikkipuistoja nimikkeellä ”Oikea Leikkikiertue”. Leikityksiä on tähän mennessä kertynyt 12 kappaletta ja innokkaita leikkijöitä on riittänyt. Tervetuloa mukaan leikkimään erilaisia, sekä tuttuja että uusia leikkejä ja tutustumaan oikeaan leikkiautoomme Marttaan.  

 

 

LUONTOLEIKKILEIRIT 2018

Perinneleikkien Luontoleikkileirit olivat menestys. Leiriläiset pääsivät nauttimaan Harakan saaren luonnosta, jännittävistä sekä lautta- että venematkoista, uusista leikeistä, hyvästä ruoasta, ulkoilmasta, linnunpoikasten pelastusoperaatioista ja vaikka mistä! Koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, alla kokoelma leirikuvia.

 

 

ILTALEHDEN JUHANNUSJULKAISU

Leikki-innovaattorina sain myös ilokseni kertoa yhdessä leikkimisen tärkeydestä Iltalehden toimittajalle ennen juhannusta. Käy lukemassa juttu, joka julkaistiin Iltalehden juhannusjulkaisussa ja löytyy edelleen verkosta

 https://www.iltalehti.fi/perheartikkelit/201806142201013474_pt.shtml

Mukavaa kesän jatkoa 🙂 

Leikkisin terveisin: Leikki-innovaattori-Isa

 

 

 

 

 

Kommentit

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutiset: