Tilaa ja aikaa leikille

Kansallinen Leikkipäivä tulee taas lauantaina 12.5.2018!

Leikkihetken tai -tapahtuman ei silti tarvitse osua juuri tuolle nimetylle päivälle. Meille Perinneleikeillä leikki kuuluu jokapäiväiseen toimintaan, mutta Kansallisena Leikkipäivänä on tarkoitus saada koko Suomi leikkimään ja viettämään aikaa yhdessä.

Leikkipäivänä voi kuka vaan järjestää pienen leikkihetken kavereiden kanssa, taukoleikin työporukalla, leikkipisteen kevättalkoisiin tai vieläkin suuremman leikin ympärille rakennetun tapahtuman. Toivottavaa on, että niin pienet kuin suuretkin ja avoimet tai suljetut tapahtumat tai hetkiset tallennettaisiin Leikkipäivä-sivustolle, jotta Leikkipäivän kasvua päästään seuraamaan ja halukkaat voivat etsiä itselleen sopivia leikkitapahtumia. Tapahtumat voi ilmoittaa mukaan Leikkipäivään täällä.

Leikkipäivä-perinteen aloitti vuonna 2012 Mira Jääskeläinen tavoitteenaan aktivoida aikuisia järjestämään leikillistä ohjelmaa lapsille. Sittemmin mukaan ovat lähteneet Ensi- ja turvakotien liitto, Suomen Punainen Risti, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Perinneleikit ry sekä monet muut toimijat, jotka löydät listattuna täältä.

Lasten Espoo

https://www.facebook.com/events/190532231705051/

Tule kanssamme leikkimään Sellon kirjaston tiloihin! Vartin mittaisia leikkituokioita järjestetään puolen tunnin välein kello 10.30 alkaen. Käväisemme myös Sellon päälavalla viihdyttämässä kaikkia leikkimielisiä kello 12.30.  

 

Lastentapahtuma HUPS 

http://www.suomenliikuttava.com/lastentapahtuma-hups/

Leikkimään pääsee myös Espoon Esport Areenalla kello 10-15. Liikuttava Lastentapahtuma Hups viettää 15-vuotis synttäreitä, ja Perinneleikit on kutsuttu mukaan. Tervetuloa leikkimään ja liikkumaan.

 

Äitienpäivä

Sunnuntaina 13.5 muistetaan äitiä. Aamiaisella voi vaikka leikkiä Laiva on lastattu äitiin liittyvillä asioilla. Ihanaa äitienpäivää kaikille. 

Kommentit

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutiset: