Vuosi käyntiin

Hyvää alkanutta vuotta!

Näin vuoden alussa ja kevätlukukauden aloituksessa on meillä Perinneleikeillä tiedossa paljon tuttua toimintaa, mutta myös runsaasti uusia kuvioita yhteistyön ja muun toiminnan tiimoilta. Vuotuinen tukijoillemme osoitettu kunniakirjamme vuodelle 2018 on saapunut painosta ja näyttää tältä:

Samuli Kilpeläinen – Kunniakirja 2018

 

Lisäksi perinteiset arkileikitykset Martti On Tour -kiertueet alkavat tällä viikolla yhteistyökumppaniemme kanssa; Helsingin ja Keravan esikoululaiset sekä Helsingin ja Espoon iltapäiväkerholaiset.

Martti-autolla pitää siis kiirettä, kun vilskettä riittää arkiaamupäivisin ja -iltapäivisin!

 

Aivan uutena on tulossa Leikki-Innovaattorimme Isan pitämä work-shop Kymenlaakson Varhaiskasvattaja 2018 -tapahtumassa Kouvolassa lauantaina 20.1. klo 10-15. Isan osuuden otsikkona on: Leikkien liikkuu, oppii ja kehittyy huomaamatta – Kokeile itse!

Lisätietoa ja liput tapahtumaan löydät täältä.

 

 

Isa on opastamassa myös vantaalaisia varhaiskasvatuksen ammattilaisia Leikkien Liikkumaan -tapahtumassa Myyrmäen Energia-areenalla keskiviikkona 31.1. klo 12-16.

Leikkien Liikkumaan – Vantaan liikkuvat päiväkodit on Vantaan kaupungin liikuntapalveluiden ja varhaiskasvatuksen yhteistyöhanke. Sen tavoitteena on tuoda lisää liikettä vantaalaisten lasten arkipäiviin liikunnalistamalla päiväkotien arjen toimintaa Lisätietoa Vantaan kaupungin Leikkien Liikkumaan -hankkeesta:

www.sivistysvantaa.fi/leikkienliikkumaan

www.leikkienliikkumaan.blogspot.com

 

Lisäksi olemme järjestämässä ensimmäistä kertaa Metsäleikki-päiväleiriä hiihtolomalle!

Vanhemmilla töitä talviloman aikaan eikä lapsilla mitään tekemistä? Keskeisellä sijainnilla päiväsaikaan järjestettävä maksuton päiväleiri koululaisille tulossa! Päivän täydeltä leikkimistä ja puuhastelua metsässä. Lisätietoja leiristä paljastetaan viikolla 3, jolloin aukeaa myös ilmoittautuminen leirille.

Samuli Kilpeläinen – Muistipelikortit, Mäenlasku

 

Perinteisesti meiltä on tulossa myös vuotuinen leikkikirja helmikuun puolella, jossa on tietenkin uusi teema sekä uutena myös valtakunnallisesti vaikuttava yhteistyötaho. Tästäkin kerrotaan lisää lähempänä julkaisua.

 

Pysykäähän kuulolla!

 

Kommentit

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutiset: