Palvelut

     Leikki osaksi tapahtumaa

Toteutamme vankalla leikkiammattitaidolla aktiivisia, yritykseenne sekä tapahtumaanne räätälöityjä ohjelmakokonaisuuksia, joteivät jätä ketään kylmäksi. Leikityspalveluumme sisältyy tapahtumakohtaisesti räätälöidyn ohjelman lisäksi kaksi tai useampi leikittäjää sekä yhdistyksemme maskottiauto Martti.

Lasten syntymäpäiväkutsut

Haluatko pitää huolen, että tulevat synttärijuhlat, nuo vuotuiset paljon odotetut juhlat, ovat osallistujilleen ikimuistoiset ja samalla aikuisille stressittömät? Jätä ohjelman suunnittelu ja toteutus meille.

Toteutamme ohjelman tapahtumapaikkaan ja osallistujille sopivaksi. Leikittäjämme varmistavat, että kutsut ovat ilontäyteinen seikkailu vailla vertaa. Kokemusta meillä löytyy muun muassa koti- ja leikkipuistosynttäreistä, sekä leikkijöistä aina taaperoista isovanhempiin.

Olethan meihin yhteydessä, järjestetään yhdessä ilontäyteiset juhlat!

     Leikkiohjelmat yrityksille, järjestöille ja työyhteisölle

Leikkihetkellä luot iloista ilmapiiriä sekä rentoa tunnelmaa yritys- tai järjestötapahtumaasi. Leikkipisteemme osana myynninedistämiskampanjaa, yritysjuhlia taikka avoimia ovia on takuuvarma keino nostattamaan tapahtumanne seuraavalle tasolle. Leikkimielinen ja nauruntäyteinen ohjelma on omiaan luomaan iloisen pirteää tunnelmaa, joka houkuttaa ja koukuttaa osallistujansa!

Aktiivinen leikkituokio on omiaan nostattamaan myös yhteishenkeä. Leikkimielinen pulmien ratkonta ja uppoutuminen yhteiseen hauskanpitoon osana työhyvinvointipäiväänne tuovat viimeisen silauksen kasvattamaan työyhteisönne tiimihenkeä. Lisäksi leikkihetki on todellinen virkistyspläjäys! Toteutamme myös leikkiaiheisia koulutuksia esimerkiksi Varhaiskasvatuksen ammattilaisille.

Leikitysohjelma istuu moneen tapahtumaan, esimerkiksi:

* Myynninedistämiskampanjat
* TYHY-päivät ja leikkikoulutukset
* Yritysjuhlat, avoimet ovet tai mitä ikinä keksittekin!

Solmu-leikissä on kyse ryhmätyöskentelystä. Maa- ja Metsätalousministeriön Luonnonvaraosaston porukka näyttää mallia virkistyspäivässään.

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yhdistysperiaatteemme mukaisesti leikkipalvelumme ovat myös hinnaltansa erittäin kilpailukykyisiä.

Soita jo tänään!

Viestintä- ja Markkinointivastaava

Essi Sjöblom

0504016889

essi@perinneleikit.fi

Vuonna 2016 jo huimat 350 tapahtumaa! Tapahtumista tiedotamme Facebook-sivuillamme

www.facebook.com/perinneleikit

     Martti

Perinneleikit ry:n Smart-auto Martti on lapsiystävällinen ollessaan mikrohybridi eli päästöt ovat hyvin vähäiset. Martti on kooltaan pieni, mutta sydämeltään suuri. Jos näet Martin kuljettajan kanssa pysähdyksissä, älä epäröi pyytää kuljettajalta perinneleikkikirjoja. Martti on ollut tuttu näky erilaisissa tapahtumissa, joissa on lapsia

 

Uutiset: