Palvelut

Leikki osaksi tapahtumaa

Toteutamme vankalla leikkiammattitaidolla aktiivisia, yritykseenne sekä tapahtumaanne räätälöityjä ohjelmakokonaisuuksia, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Leikityspalveluumme sisältyy tapahtumakohtaisesti räätälöidyn ohjelman lisäksi kaksi tai useampi leikittäjää sekä yhdistyksemme maskottiauto Martti. Yhdistysperiaatteemme mukaisesti leikkipalvelumme ovat myös hinnaltaan erittäin kilpailukykyisiä.

Kuvia ja tunnelmia tapahtumistamme löydät Leikkiblogistamme sekä Facebook-sivuiltamme.

Kiinnostuitko? Heräsikö kysymyksiä?

Ole rohkeasti yhteydessä!

     Isa Pelto
     Leikki-innovaattori
     isa@perinneleikit.fi
     050 5477 777

 

Lasten syntymäpäiväkutsut

Haluatko pitää huolen, että tulevat synttärijuhlat, nuo vuotuiset paljon odotetut juhlat, ovat osallistujilleen ikimuistoiset ja samalla aikuisille stressittömät? Jätä ohjelman suunnittelu ja toteutus meille.

Toteutamme ohjelman tapahtumapaikkaan ja osallistujille sopivaksi. Leikittäjämme varmistavat, että kutsut ovat ilontäyteinen seikkailu vailla vertaa. Leikkien lisäksi palveluun kuuluu tuotelahjapaketit kaikille leikkijöille, jotta leikit jatkuisivat tulevaisuudessakin. Kokemusta meillä löytyy muun muassa koti- ja leikkipuistosynttäreistä, sekä leikkijöistä aina taaperoista isovanhempiin.

Olethan meihin yhteydessä, järjestetään yhdessä ilontäyteiset juhlat!

 

     Leikkiohjelmat yrityksille, järjestöille ja yhteisöille

Leikiten lisäarvoa tapahtumaan kuin tapahtumaan;

        myynti- ja markkinointikampanjoihin

        avointen ovien päivään

        yrityksen syntymäpäiville

        autonäyttelyihin

        seminaareihin

        kesäjuhlille

        työyhteisön virkistyspäivään

        pikkujouluihin

        talonyhtiön talkoisiin

        kyläjuhliin

        markkinoille

 

Leikkihetkellä luot iloista ilmapiiriä sekä rentoa tunnelmaa yritys- tai järjestötapahtumaasi. Leikkipisteemme osana myynninedistämiskampanjaa, yritysjuhlia taikka avoimia ovia on takuuvarma keino nostattamaan tapahtumanne seuraavalle tasolle. Leikki sopii myös virkistykseksi vaikka seminaareihin. Kuuntelijatkin pysyvät tarkkaavaisempina, kun puheiden välissä onkin esimerkiksi pieni aivojumppa. Leikkimielinen ja nauruntäyteinen ohjelma luo iloisen pirteää tunnelmaa, joka houkuttaa ja koukuttaa osallistujansa!

Aktiivinen leikkituokio on omiaan nostattamaan myös yhteishenkeä. Leikkimielinen pulmien ratkonta ja uppoutuminen yhteiseen hauskanpitoon osana työhyvinvointipäiväänne tuovat viimeisen silauksen kasvattamaan työyhteisönne tiimihenkeä. Lisäksi leikkihetki on todellinen virkistyspläjäys! Toteutamme myös leikkiaiheisia koulutuksia esimerkiksi Varhaiskasvatuksen ammattilaisille.

Leikitysohjelma istuu moneen tapahtumaan, esimerkiksi:

* Myynninedistämiskampanjat

* TYHY-päivät ja leikkikoulutukset

* Yritysjuhlat, avoimet ovet

* Talkoot, markkinat tai mitä ikinä keksittekin!

 

Solmu-leikissä on kyse ryhmätyöskentelystä. Maa- ja Metsätalousministeriön Luonnonvaraosaston porukka näyttää mallia virkistyspäivässään.

 

YRITTÄJÄ TIESITKÖ,

että voit myös lahjoittaa leikityksen haluamallesi kohteelle, kuten koululle, päiväkodille, urheilujoukkueelle tai perheelle!

 

Leikityspalvelut kouluille ja päiväkodeille

Onko koulullanne tai päiväkodillanne tulossa ulkoilupäivä, kevät-, joulu- tai jokin muu juhla?
 

Martti-auto ja leikittäjämme saapuvat tapahtumaanne pitämään ilahduttavan liikunnallisen pisteen. Vauhdikkuuden ja onnistumisen tunteen lisäksi leikit luovat yhteenkuuluvuutta ja ryhmähenkeä. Leikittäjän voi tilata vetämään vaikka liikuntatuntia!

 
Leikityksiä voi tilata myös kauemmas, jolloin lähetämme Martin ja leikittäjän esimerkiksi viikoksi paikkakunnallenne, jotta saamme mahdollisimman monta ryhmää leikitettyä samalla reissulla. Esimerkkinä leikityskiertue Vaasassa, mikä pääsi ihan uutisiin asti:
 

Pohjalainen: 13.9.2017

 

Martti – ihka oikea leikkiauto!

Perinneleikit ry:n Smart-auto Martti on lapsiystävällinen ollessaan mikrohybridi eli päästöt ovat hyvin vähäiset. Martti on kooltaan pieni, mutta sydämeltään suuri. Jos näet Martin kuljettajan kanssa pysähdyksissä, älä epäröi pyytää kuljettajalta perinneleikkituotteita.  

Martti on ollut tuttu näky erilaisissa tapahtumissa, joissa on lapsia ja lapsenmielisiä. Se liikkuu mielellään kouluissa, esikouluissa ja päiväkodeissa, sekä erilaisissa yleisötapahtumissa aina urheilusta festivaaleihin. Tällä hetkellä Marttiin törmäät varmemmin pääkaupunkiseudulla, vaikkakin se välillä matkaa kauemmaksikin vaikka viikoksi, jos tiedossa on rutkasti leikkituokiota toivovia. Sen haaveena on jonakin päivänä matkustaa pidempiäkin matkoja ja leikittää innokkaita aina Hangosta Nuorgamiin.

 

 

Uutiset: