Leikityspalvelut

Leikki osaksi tapahtumaa

Toteutamme vankalla leikkiammattitaidolla aktiivisia, yritykseenne sekä tapahtumaanne räätälöityjä ohjelmakokonaisuuksia, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Leikityspalveluumme sisältyy tapahtumakohtaisesti räätälöidyn ohjelman lisäksi kaksi tai useampi leikittäjää sekä yhdistyksemme maskottiauto Martti/Martta. Yhdistysperiaatteemme mukaisesti leikkipalvelumme ovat myös hinnaltaan erittäin kilpailukykyisiä.

Kiinnostuitko? Heräsikö kysymyksiä?

Ole rohkeasti yhteydessä!

 

Isa Pelto
Leikki-innovaattori
isa@perinneleikit.fi


Lasten syntymäpäiväkutsut

Haluatko pitää huolen, että tulevat synttärijuhlat, nuo vuotuiset, paljon odotetut juhlat, ovat osallistujilleen ikimuistoiset ja samalla aikuisille stressittömät? Jätä ohjelman suunnittelu ja toteutus meille.

Toteutamme ohjelman tapahtumapaikkaan ja osallistujille sopivaksi. Leikkien lisäksi palveluun kuuluu yhdistyksemme kirjanen tai seinäkalenteri kaverilahjaksi kaikille osallistujille, joten vanhempien ei tarvitse huolehtia niistäkään. Kokemusta meillä löytyy ja leikkihetken voi järjestää sisällä tai ulkona. Koska leikki-ikä on koko ikä, sopii synttärileikitys kaikille vauvasta vaariin.

Olethan meihin yhteydessä, järjestetään yhdessä ilontäyteiset juhlat!

Yhteydenotot s-postitse (isa@perinneleikit.fi).

Viestin otsikoksi Syntymäpäiväjuhlat ja sankarin ikä + nimi.

Viestissä tulee käydä ilmi kaupunki sekä päivämäärä/ päivämääräehdotukset sekä kellonaika.

Isa Pelto
Leikki-innovaattori
isa@perinneleikit.fi

Leikkiohjelmat yrityksille, järjestöille ja yhteisöille

Ei ole montaa paikkaa, jonne leikki ei sovi. Leikki liikuttaa sekä kehoa että mieltä, ilahduttaa sekä leikkijöitä että sivusta seuraajia ja tekee tapahtumasta mieleenpainuvan.

Leikiten lisäarvoa tapahtumaan kuin tapahtumaan:

 • Seminaareihin
 • Kesäjuhliin
 • Työyhteisön virkistyspäivään
 • Polttareihin
 • Pikkujouluihin
 • Talonyhtiön talkoisiin
 • Kyläjuhliin
 • Markkinoille
 • Mitä ikinä keksittekään järjestää!

Leikkihetkellä luot iloista ilmapiiriä sekä rentoa tunnelmaa yritys- tai järjestötapahtumaasi. Leikkipisteemme osana myynninedistämiskampanjaa, yritysjuhlia taikka avoimia ovia on takuuvarma keino nostattamaan tapahtumanne seuraavalle tasolle. Leikki sopii myös erinomaisesti virkistykseksi seminaareihin. Kuuntelijatkin pysyvät tarkkaavaisempina, kun puheiden välissä onkin esimerkiksi pieni kehoa ja mieltä liikuttava aktiviteetti. Leikkimielinen ja nauruntäyteinen ohjelma luo iloisen pirteää tunnelmaa, joka houkuttaa ja koukuttaa osallistujansa!

Aktiivinen leikkituokio on omiaan nostattamaan myös yhteishenkeä. Leikkimielinen pulmien ratkonta ja uppoutuminen yhteiseen hauskanpitoon osana työhyvinvointipäiväänne tuovat viimeisen silauksen kasvattamaan työyhteisönne tiimihenkeä. Lisäksi leikkihetki on todellinen virkistyspläjäys! Toteutamme myös leikkiaiheisia koulutuksia esimerkiksi Varhaiskasvatuksen ammattilaisille.


Leikityspalvelut kouluille ja päiväkodeille

ERITYSPÄIVIIN/- TAPAHTUMIIN

Onko koulullanne tai päiväkodillanne tulossa esimerkiksi ulkoilu- tai liikutapäivä? Ehkä olette järjestämässä jotakin muuta tavallisesta poikkeavaa. Perinneleikit ry liikuttaa ja leikittää mielellään tapahtumassanne.

Martti- tai Martta-autot ja leikittäjämme saapuvat tapahtumaanne pitämään ilahduttavan liikunnallisen pisteen. Vauhdikkuuden ja onnistumisen tunteen lisäksi leikit luovat yhteenkuuluvuutta ja ryhmähenkeä.

Mikäli haluat tilata leikittäjän koulullesi, ole rohkeasti yhteydessä isa@perinneleikit.fi.

Viestin otsikoksi: Koulun nimi (kaupunki) + mistä tapahtumasta on kyse

Viestiin: Kuvaus tapahtumasta, erityistoiveet leikitystä koskien + tapahtumapäivä ja kelloaika.

Hinta: 70 €/ pohjahinta + 25 €/h + mahdolliset matkakustannukset.

 

PEDAGOGISIA LEIKKIOPPITUNTEJA

Perinneleikkien leikittäjä vierailee koululla ja opettaa yhtä luokkaa kerrallaan yhden oppitunnin ajan joko ulkona tai liikuntasalissa. Päivän aikana leikitetään yhdellä koululla ja leikittäjä on koulun käytössä kello 8–15. Koulu päättää itse päivän aikataulusta ja opettajat valitsevat luokalleen yhden alla olevista teemoista:

 • Matematiikka
 • Äidinkieli
 • Liikuntaleikit
 • Välituntileikit

Lukuvuosien 2019–2020, 2020–2021 ja 2022–2023 aikana Perinneleikit ry ohjasi leikkioppitunteja valtakunnallisesti yli150 koululla ja kohtasi yli 15000 oppilasta. Koulutusten ja oppituntien kautta Perinneleikit myös jakoi ideoitaan ja osaamistaan yli 1200 opettajalle ja varhaiskasvattajalle.

Mikäli haluat tilata leikkipäivän koulullesi, ole rohkeasti yhteydessä isa@perinneleikit.fi.

Viestin otsikoksi: LLOH + mistä kaupungista otatte yhteyttä

Viestiin: Haluan tilata (koulun nimi) leikityspäivän

Hinta: 70 €/ päivä + 20 €/ oppitunti + mahdolliset matka ja majoituskustannukset.