Työpaikat

Haluatko olla osana toimintaamme? Alta löydät avoimet työpaikkamme!

      Leikittäjä

Toimintamme pääpaino on erilaisissa tapahtumissa. Leikitämme paljon leikkipuistoissa, kouluissa, iltapäiväkerhoissa, päiväkodeissa sekä perhepäivähoidoissa. Olemme myös osana erityyppisiä julkisia tapahtumia kuten festareita, urheilutapahtumia, kyläpäiviä ja markkinoita. Toteutamme leikkeihin pohjautuvaa ohjelmaa myös yksityisestä tilauksesta esimerkiksi syntymäpäiville tai TYHY-päiville. Vuonna 2016 leikitimme yhteensä 350 tapahtumassa!

Etsimme leikkitiimiin innostuneita, reippaita sekä tapahtuma- ja markkinointityöstä kiinnostuneita leikittäjiä. Leikittäjän tehtäviin kuuluu tapahtuman suunnittelu sekä leikitys ja yhdistyksen markkinointi tapahtumapaikoilla. Työ perustuu tuntipalkkaan ja aikataulutetaan tapahtumakohtaisesti, soveltuen täten hyvin esimerkiksi osatyön tai opintojen rinnalle.

Leikittäjän työssä tärkeintä on, että omaat rohkean, huumorintajuisen ja mielikuvituksellisen asenteen. Olet luonteeltasi ihmisläheinen, luova ja sopivasti leikkimielinen. Pidät yhteisleikeistä sekä nautit ohjaustyöstä niin lapsille kuin aikuisille, ehkä omaat myös aikaisempaa kokemusta ryhmien ohjaamisesta. Ja mikä tärkeintä, jaat aidosti kanssamme visiomme lasten liikunnallisuuden lisäämisestä leikkimällä.

Ajokortti on plussa, mutta ei kuitenkaan välttämätön.

Rikostaustaote esitettävä.

      Myyjä

Etsimme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme myyntihenkisiä, työtä pelkäämättömiä ja iloisia asiakasneuvottelijoita. Tarjoamme viihtyisän työympäristön hyvillä kulkuyhteyksillä Helsingin Kampissa. Ilmapiiri meillä on mukavan rento, josta kertonee myös pisimmät yli seitsemän vuoden työsuhteemme.

Työskennellä voi meillä joko päivävuorossa klo 9-15 taikka iltavuorossa klo 16.30-20.30. Meillä palkka koostuu sekä tunti- että provisio-osuudesta. Työvuorot ovat myös joustavasti sovittavissa opintojen ohelle.

Koulutamme tehtäviin kattavasti ja sinulta odotamme positiivista asennetta myyntityötä kohtaan sekä innostuneisuutta työskennellä mukanamme lasten leikin ja liikunnan puolesta. Mainitsethan hakiessasi, mikäli omaat sujuvan ruotsin kielen.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää!

leikit@perinneleikit.fi

040 540 3774

IMG_8796

 

unnamed

Uutiset: