Työpaikat

Myyjä

Etsimme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme myyntihenkisiä, työtä pelkäämättömiä ja iloisia puhelinmyyjiä sekä innostuneita ja reippaita kesätyöntekijöitä. Tuotteemme kannustavat lapsia ja perheitä leikkimään ja liikkumaan.

Hyvänmielen asialla siis!

Tarjoamme viihtyisän työympäristön hyvillä kulkuyhteyksillä Helsingin Kampissa. Ilmapiiri meillä on mukavan rento, josta kertonee myös pisimmät yli kahdeksan vuoden työsuhteemme. Kaikilla työntekijöillämme on myös mahdollisuus päästä mukaan leikitystapahtumiimme ohjaamaan. Olemme toimineet jo 13 vuotta ja tänä aikana olemmekin toimittaneet alakoulujen oppilaille yli 850 000 kirjastamme, joten tuotteemme ovat monelle jo tuttuja.

Työskennellä voit valintasi mukaan joko aamuvuorossa klo 9-15 taikka iltavuorossa klo 16.30-20.30. Työvuorot ovat myös joustavasti sovittavissa opintojen ohelle. Palkka koostuu kiinteästä pohjapalkasta sekä myyntiprovisiosta.

 

Meille voi hakea ilman kokemustakin, sillä koulutamme tehtäviin kattavasti ja sinulta odotamme positiivista asennetta myyntityötä kohtaan sekä innostuneisuutta työskennellä mukanamme lasten leikin ja liikunnan puolesta.

Paikat täytämme heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten laita hakemuksesi pikimmiten!

Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, niin kerromme lisää!

Toiminnanjohtaja
Johan Shilov
040 540 3774
myynti@perinneleikit.fi

Leikittäjä

Leikitämme leikkipuistoissa, kouluissa, iltapäiväkerhoissa, päiväkodeissa sekä perhepäivähoidoissa. Olemme myös osana erityyppisiä julkisia tapahtumia kuten festareita, urheilutapahtumia, kyläpäiviä ja markkinoita. Toteutamme leikkeihin pohjautuvaa ohjelmaa myös yksityisestä tilauksesta esimerkiksi syntymäpäiville tai TYHY-päiville.

Etsimme leikkitiimiin innostuneita, reippaita, omatoimisia sekä tapahtuma- ja markkinointityöstä kiinnostuneita leikittäjiä. Leikittäjän tehtäviin kuuluu tapahtuman suunnittelu sekä leikitys ja yhdistyksen markkinointi tapahtumapaikoilla. Työ perustuu tuntipalkkaan ja aikataulutetaan tapahtumakohtaisesti, soveltuen täten hyvin esimerkiksi osatyön tai opintojen rinnalle. Leikitystöitä on tarjolla niin paljon, kun niitä haluaa tehdä.

Leikittäjän työssä tärkeintä on, että omaat rohkean, huumorintajuisen ja mielikuvituksellisen asenteen. Olet luonteeltasi ihmisläheinen, luova ja sopivasti leikkimielinen. Pidät yhteisleikeistä sekä nautit ohjaustyöstä niin lapsille kuin aikuisille. Ja mikä tärkeintä, jaat aidosti visiomme lasten liikunnallisuuden lisäämisestä leikkimällä.

Ajokortti vaaditaan
Rikostaustaote esitettävä.
Mikäli innostuit leikittäjän tehtävästä, ole rohkeasti yhteydessä

Isa Pelto
Leikki-innovaattori
isa@perinneleikit.fi

Viestin otsikoksi: Työpaikat Leikittäjä + Oma nimesi
Viestiin: Koska voisit aloittaa työt sekä kuinka paljon töitä haluaisit tehdä (tarjolla on kaikkea satunnaisista tapahtumista, omiin vuoden/vuosien mittaisiin projekteihin). Liitäthän viestiin myös oman CV:n sekä vapaamuotoisen hakemuksen omalla kuvalla.